Legújabb kiadványaink

Homeopátia és Egészség – Magazin Mindenkinek!

A nyári szám tartalmából: Hiperaktív a gyerek?, Női hormonproblémák Élet psoriasis nélkül, Mensesgondok kamaszkorban, A PCO minden 10. nőt érinti.                                                            A jelenlegi helyzetben az újság kiadását szüneteltetjük.  

Homeopátia és Egészség – Magazin Mindenkinek!

Megjelent a tavaszi szám! A tartalomból: Méregtelenítünk és fogyózunk Megoldások hátfájásra 10+ 1 tény a homeopátiáról Egyetemisták gond nélkül Gyógyulós kuckó a nappaliban Tente, baba, tente Előfizetésnél kérjük írjon az […]

Tanfolyamok, képzések

A Nobel díjas Behring véleménye a homeopátiáról!

A Nobel díjas Behring véleménye a homeopátiáról!
 
homeopatia2
A homeopátia jól működik, mellékhatásmentes gyógymód, több mint 200 éve. A tudomány és a tapasztalat is bizonyítja, hogy jól működik, sok beteg gyógyulása alátámasztja a homeopátiával való sikeres gyógyulást.
Az immunológia atyja: Emil Adolf von Behring (1854-1917) kapta meg az első fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat (1905) a diftéria elleni szérumterápia kidolgozásáért. Mivel ekkoriban a diftéria (torokgyík) egyike volt a vezető halál okoknak, Behringet “a gyermekek megmentőjeként”, tetanusz elleni szérumáért pedig “a katonák megmentőjeként” ünnepelték.
Behring saját kutatásai során igazolta, hogy a homeopátiás gyógyszerek fokozzák az immunrendszer aktivitását.
Behring levelezéseiben ezt írta: “Samuel Hahnemannak (a homeopátia atyjának) igaza volt, amikor a betegek tüneteit vette kiindulási pontnak.”
 
Az alábbi linken megtekinthetőek TV-s interjúk a homeopátiáról:
http://hirtv.hu/videok/169056
http://rtl.hu/rtl2/magyarul/homeopatia-segit-vagy-csak-nem-art