Rólunk

 A Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa 2012-től működik, fő célja a klinikai homeopátia megismertetése és terjesztése

Orvos és gyógyszerész előadóink elhivatottsággal és sok tapasztalattal oktatják, ismertetik, használják és terjesztik a homeopátiát, ezt a szelíd gyógymódot, hogy a szakemberek mellett(orvosok, gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek, védőnők, szülésznők), laikusokkal is megismertessék azt.

Tanfolyamokat, képzéseket, kongresszusokat szervezünk a homeopátia iránt érdeklődők számára, ahol a gyakorlatban jól használható homeopátiás ismereteket sajátíthatnak el az öngyógyítás szintjén.


Akkreditált orvos előadók, szakértők

  Dr. Zarándi Ildikó

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után közel 10 évig a Szent László Kórházban dolgoztam belgyógyászként. Itt az általános belgyógyászat mellett gasztroenterológiai, hepatológiai, haematológiai és infektológiai betegekkel is tapasztalatot szereztem. Már ezalatt az idő alatt nagyon érdekeltek az alternatív terápiák, elvégeztem az Orvostovábbképző Egyetem (HIETE) akupunktúrás tanfolyamát, emellett gyógynövény terápiát, Voll-elektroakupunktúrás terápiát is tanultam. 1997-ben kezdtem el a homeopátiás tanulmányokat, 1999-ben megkaptam a CEDH nemzetközi homeopátiás diplomát. 2000-ben az Orvostovábbképző Intézet ( HIETE) magyar homeopátiás diplomáját szereztem meg, majd 2001-től a nemzetközi CEDH szervezet akkreditált oktatója és a magyar tanfolyamok oktatás vezetője lettem. 2005. eleje óta a CEDH Hungária Homeopátiás Oktató szervezet igazgatója voltam 2015 június 30-áig, amikor a szervezet jogutód nélkül megszűnt. Sok orvos- és gyógyszerész kollégát tanítottam a klinikai homeopátiára, felkészítettem az egyetemi homeopátiás licenc vizsgára, mely 2009-től 2017-ig trtott. Életre hozója, főszerkesztője, cikkírója is voltam 10 éven át a szakmai újságunknak: “Klinikai Homeopátia Orvosoknak, Gyógyszerészeknek” és a laikus magazinunknak “Homeopátiás Magazin az Egészségért”  is. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának – MKHOA- kuratóriumi elnökeként szívügyem a klinikai homeopátia terjesztése, tanítása és e gyógymód alkalmazása orvosi praxisomban. Tanultam örömmel és hasznosítom az Új Germán Medicina, Recall Healing, Théta Healing tanfolyamokon megszerzett tudásokat is, ami közelebb visz az ember testi és lelki egységének megismeréséhez és megértéséhez.                                                        A homeopátiás szemlélet áll a legközelebb hozzám: Az egyént testi-lelki egységében érdemes vizsgálni és megbomlott harmónia, betegség kapcsán természetes alapanyagú és mellékhatásmentes gyógyszerek segítségével érdemes az egyensúlyt visszaállítani. Mind gyerekek, mind felnőttek körében szeretettel használom a természetes gyógymódokat, a homeopátiás terápiát, magánorvosként és háziorvosként is.

Elérhetőségeim: drzarandii@gmail.com; info@mkhoa.hu; www.mkhoa.hu

Első vízit díj 20.ezer Ft, kontroll vízit díj 15 ezer Ft.

Rendelő címe:  Homeo Sanat rendelő, 1111. Budapest, Bartók Béla út 28. I/1.,

Mobiltelefon: 06-70 316 7529

https://youtu.be/qSfbVKrZ8ss

  Dr. Buki Mária

1981-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd Békéscsabán a kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam 1987-ig, ezután háziorvosként helyezkedtem el Békéscsabán. Először 1987-ben a belgyógyászati, majd 1997-ben a háziorvosi szakvizsgát tettem le.
Kisebbik fiunk súlyos allergiás asztmája kapcsán ismerkedtem meg a homeopátiával, melynek köszönhetően gyermekünk meggyógyult, én pedig a módszer elkötelezett híve lettem. 1998-ban végeztem el – Magyarországon az elsők közt – a francia CEDH oktatási központ homeopátiás, posztgraduális tanfolyamát.
2000-ben az Orvostovábbképző Egyetemen homeopátiás vizsgát majd 2002-ben a CEDH-n oktatói vizsgát tettem. A  CEDH Hungária Kft. homeopátiás oktatója voltam 2015 június 30-ig. Mindhárom szakterületemen már nagy gyakorlatot szereztem, így ezeket ötvözve és kiegészítve folytatok rendelést. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának  kuratóriumi tagja vagyok.

Homeopátiás rendelésem:
Békéscsaba, Dr. Becsey u. 8. sz., előzetes telefon bejelentkezés alapján

 

  Dr. Földi Ágnes

Pécsi Orvostudományi Egyetem elvégzése után 4 évig a dunaújvárosi kórházban dolgoztam.    Majd házi gyermekorvos lettem: először Dunaújvárosban, 2006 óta Rácalmás-Kulcs körzetben. A körzetbeli tevékenységem során egyre nagyobb hiányérzet alakult ki bennem, hogy a betegségek lelki hátterét, az ?igazi okot? nem tudom kezelni. Védőnő kolléganőm végzett el egy homeopátiás tanfolyamot, és megkérdezte, hogy megnézném-e, hogy a tanító mestere által javasolt homeopátiás szerrel, hogyan gyógyul a beteg. Nagyon tetszettek az első eredmények és 2004-ben elkezdtem homeopátiát tanulni. A praxisváltás kicsit hátráltatott, de a 2007-2009-es CEDH tanfolyam után már bemertem vállalni a CEDH, és a POTE-n az egyetemi licence vizsgát is. Azt követően hamarosan írhattam a Homeopátiás Magazinba, és a Klinikai Homeopátia újságokba. Előadásokat tartok a Homeopátiás Kongresszusokon, és az MKHOA tanfolyamokon 2015. június 30-áig részt vettem orvosok és gyógyszerészek oktatásában. Szeretek homeopátiával gyógyítani, a homeopátia elismerésének, elfogadásának érzem, amikor orvos kollégák küldenek betegeket (ismételten) a rendelőbe. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának  tagja és főtitkára vagyok.

Rendelő címe: 2458 Rácalmás, Korányi tér 7. Bejelentkezős telefon: 06 20 4408088

e-mail: drfoldiagi@gmail.com

  Dr. Németh Zsuzsa

A Pécsi Orvostudományi Egyetem elvégzése után gyermekgyógyászként dolgoztam 10 évig a Baranya Megyei Gyermekkórházban.
Néhány évet az anyaságnak és tanulásnak szentelve munkámat már háziorvosként folytatom. Homeopátiával körzeti munkámban, magánrendelésen is foglalkozom.

Régóta érdekelnek a gyógyítás természetes útjai.
A homeopátia áll legközelebb hozzám a természetgyógyászat, fitoterápia mellett.

2002- ben sikerrel tettem le a CEDH nemzetközi homeopátiás vizsgát. Az orvos- gyógyszerészképzésben, illetve egyéb, ETI által is akkreditált, valamint laikus tanfolyamok szervezésében, oktatásban aktívan részt veszek. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának kuratóriumi tagja vagyok.

Rendelő címe: Pécs, Krisztina tér 18. Gyermekorvosi rendelő
Időpont: szerda 16-18 óra, péntek 15-17 óra
Bejelentkezés: csak telefonon – 06-20/46 86 516
Emailinfo@doktorneni.hu

  Dr. Cvetkov Márta 

1987-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1995-ben foglalkozás-egészségügyi, 1998-ban háziorvosi, 1999-ben repülő- és űrorvosi szakvizsgát szereztem. A végzés évétől 16 évig dolgoztam a Ferihegyi Repülőtéren mint üzemorvos, háziorvos, startorvos. 2003 óta a Béke téri Egészségügyi Szolgáltatónál dolgozom, mint üzemorvos, és homeopátiás tanácsadó. Orvosi munkám során mindvégig olyan gyógyító alternatívákat kerestem, melyekkel a nil nocere, semmit sem ártani elveit követve segíthetem betegeim mielőbbi felépülését.
Ez az útkeresés vezetett el a homeopátiához, melyet 2003 óta alkalmazok a praxisomban. 2006-ban sikeresen elvégeztem a CEDH nemzetközi oktatói továbbképzését. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának kuratóriumi tagja vagyok.

Rendelő címe:
Béke téri Egészségügyi Szolgáltató Kft
1182 Budapest, Üllői u. 761
Telefon: 06-30 534-5383
E-mail: cvetkov@freemail.hu

  Dr. Lipcsei Gabriella

1988-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, 1993-ban szakvizsgáztam. Diplomám megszerzése óta gyógyszertárban dolgozom.

2005-ben sikeresen levizsgáztam a klinikai szemléletű homeopátiás tanfolyam anyagából, 2009-ben pedig sikeres homeopátiás licence vizsgát tettem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen.

Leglelkesebb támogatóm a kis családom,  leánykám és férjem, továbbá közvetlen hozzátartozóim, barátaim. 2011-től a Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványának  tagja vagyok.

A patikában rendszeresen tanácsokkal látom el a szelíd gyógymód iránt érdeklődő betegeket.

Elérhetőségem: 06-20- 4303247

 

Kapcsolat

MKHOA – Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa

1111 Budapest, Bartók Béla u.28. I/1.

Tel.: 06-70-316-7529
e-mailinfo@mkhoa.hu
Számlaszám: UNICREDIT BANK: 10918001-00000093-03840018
(Kiadvány-, könyvmegrendelések, tanfolyamra, rendezvényre való jelentkezés esetén)