Homeopátiás terápia sorozat: Légúti gyulladások kezelése homeopátiával

Homeopátiás terápia sorozat

Dr. Zarándi Ildikó:  Légúti gyulladások kezelése homeopátiával

Ajánló:

Évről évre növekszik azon betegek száma, akik a hagyományos, nyugati orvoslástól elfordulva igyekeznek a szelídebb, de mégis hatásos gyógymódok felé fordulni. A tradicíonbális, nyugati orvosláson (allopátiás orvosláson) nevelkedett magyar orvosnemzedéktől még lehet, hogy kissé távol állnak a komplementer és alternatív medicina egyes ágai, de könnyen belátható, hogy ismereteiket a laikus közönség érdeklődése miatt is bővíteni kell és érdemes. Ugyanez vonatkozik a gyógyszerészekre is, akik nap mint nap találkoznak a betegekkel, és kéréseiknek, igényeiknek legjobb tudásuk szerint kell, hogy eleget tegyenek.
A könyv szerzője kiváló előadó, és mint allopátiás orvos kezdett el a homeopátiával is foglalkozni. Az évek során összegyűjtött tudását és tapasztalatait osztja meg a könyvben és ad praktikus tanácsokat a homeopátiás kezelések sokféle variációjára. A terápiás útmutatókon túl, esettanulmányokkal és kezelési folyamatábrákkal
is elősegíti a könnyebb megértést.
Kívánjuk az Olvasóknak, hogy az itt megszerzett tudást hasznosítani tudják, és betegeik és saját gyógyulásuk javára fordítsák.

Ár:

Bruttó ára: 2 000.-Ft (postaköltség nélkül)

Megjelent:

2012-04-16


További számok