A Schüssler-féle terápiás rendszer 8. sója

Arcod redői, ráncai, elszíneződései különféle hiányállapotokra utalnak és megmutatják Neked, hogy melyik szöveti sóra van szüksége a szervezetednek!

Natrium chloratum, a só és vízháztartás sója!

Táplálkozási ajánlásunkban, ebben az esetben inkább a nagy sótartalmú ételek fogyasztásának mérséklését javasoljuk! Sokunknál viszont az elégtelen folyadékbevitel hatására folyadékháztartásunk kibillenhet egyensúlyából –erre is érdemes odafigyelnünk!

Arcdiagnosztikai hiánytünetek:

  • tág pórusok,
  • zselatinos bőrfénylés –nem letörölhető,
  • arc cipószerű puffadtsága,
  • piros csík a haj-homlokvonal határán

A következő betegségeknél alkalmazható a Natrium chloratum: allergiás panaszok, depressziós panaszok, hajhullás, herpesz, hüvelyszárazság, kattogó ízületek, napszúrás, narancsbőr, roborálás, szem fényérzékenysége esetén.

Ajánlott potencia: D6 potencia.

 

Egészségtipp csak Neked!

Akut allergiás panaszok esetén – szénanátha, nyálkahártya hurut, száraz bőr- megoldást hozhat a Natrium chloratum. Akut esetekben óránként 3-3 tabletta Natrium chloratum D6-ot és Ferrum phosphoricum D12-t oldjunk fel másfél liter bubokékmentes vízben és a nap folyamán kortyolgassuk el az így elkészített folyadékot. Ha tüneteinknél inkább az orrdugulás dominál, akkor a két ásványi só mellé napi 3 tabletta Kalium chloratum D6-ot is tegyünk a palackba. Allergiás időszakban a napi 3×1 tabletta Natrium chloratum D6 és 3X1 tabletta Ferrum phosphoricum D12 együttes alkalmazása javasolt!