A rugalmasság titka

Bőrünk folyamatosan megújuló érzékszervként alkalmazkodik a különféle környezeti hatások ellen, részt vesz különböző anyagok kiválasztásában, így nem csoda, ha a szervezetünkben zajló változásokra is érzékenyen reagál, sőt, az egyes ásványi anyagok hiányában ún. arcdiagnosztikai tüneteket mutat.

A Schüssler-féle arcdiagnosztika és terápiás rendszer egy könnyen elsajátítható gyógymód, melynek alkalmazásával nem csupán az ásványi anyag háztartásunk optimalizálódik, hanem belülről szépülhetünk.

Calcium fluoratum, a rugalmas szövetek sója

A kötőszövetek rugalmasságának sója nagy mennyiségben található meg a rugalmas rostokban, a fogzománcban, és a csontok felszínén. Ha megbillen a Calcium fluoratum egyensúlyi állapota, akkor arcbőrünk korai öregedése: szarkalábak, kockaredők, a szemzug vöröses-barnás elszíneződése, ajakszárazság figyelhető meg arcunkon.

A Calcium fluoratum fő alkalmazási területei:

 A Calcium fluoratumot leggyakrabban a bőr különböző eltéréseinél alkalmazhatjuk, mint például a nem kívánatos striák megjelenésekor, bártan alkalmazható keloidos sebgyógyulás megelőzésére, makacs bőrkeményedések kialakulásakor, illetve fokozott korpaképződés esetén. A kötőszövetek rugalmasságának támogatására szükségünk lehet aranyér, székrekedés, illetve visszeresség esetén.

A Calcium fluoratum kétféle potenciában alkalmazható:

  • D6 :ha célunk a csontokba, fogakba történő beépülés támogatása
  • D12: ha ér vagy szépészeti problémákat szeretnénk orvosolni 

Szépségtipp

Ha észleled a fenti jelek bármelyikét, akkor itt az idő, hogy belefogj egy 2-3 hónapos kúrába- Calcium fluoratum D12 és a Silicea D12 napi 3×1 tabletta, – naponta váltakozva, másfél liter buborékmentes vízben feloldva, napközben elkortyolgatva!

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy-egy Calcium fluoratum-és Silicea kúra után élettel telibb lesz az arcbőr, árad belőle a vitalitás, és valóban rugalmasabb lesz a bőrfelület.