Ha támadnak a kórokozók…

Ennek megelőzése érdekében, vagy a már kialakult fertőzés kezelésére egyaránt, hatékony és biztonságos gyógymódot nyújt a homeopátia. Ezáltal a betegség lefolyása gyorsítható, tünetei enyhíthetők, a szövődmények száma csökkenthető.

Az alábbi homeopátiás immunerősítő kúra nem csak a tüneti, hanem a kiváltó ok kezelését is magában foglalja:

Echinacea D4 vagy D6 golyócska + Vincetoxicum D6 golyócska

Az Echinacea inkább a bakteriális fertőzésekkel szemben, míg a Vincetoxicum a vírusok ellen vértezi fel a szervezetet. Az Echinacea hatóanyaga a kasvirág: harmonizálja az immunrendszer működését, antibakteriális hatású. A Vincetoxicum pedig a vad paprikából készülő, bizonyítottan vírusellenes hatású homeopátiás készítmény.

Ez a két gyógyszer segít a szervezet védekező rendszerének támogatásában, így megelőzhető az influenza, jó eséllyel elkerülhetőek a légúti vírusfertőzések.

Adagolás:
mindkét szer szedése szükséges, egymást kiegészítő és támogató hatásuk miatt, de nem egyszerre, hanem heti váltásban. Így akár a teljes szezonban (ősztől tavaszig) szedhetők.

Egyik hét:
minden nap 2×5 golyócska Vincetoxicum D6;

Másik hét:
minden nap 2×5 golyócska Echinacea D4 vagy D6.

A Vincetoxicum nemcsak golyócska, hanem komplex (=több összetevőt tartalmazó) homeopátiás készítmény, tabletta formájában is elérhető. Ennek előnye a golyócskával szemben, hogy a vadpaprika hatóanyaga egyszerre több potenciában (erősség) is megtalálható benne, így hatékonyabb mind az immunrendszer erősítése, mind a fertőzések leküzdése érdekében.

Az említett szerek recept nélkül kaphatóak a gyógyszertárakban, és a kisgyermekektől a terhes kismamákon át a nagyszülőkig mindenki szedheti!