SZJA 1%

Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa, tavaly ősszel, 2 éves kérelmezések után végül megkapta a Gyemszitől az engedélyt az első hazai homeopátiás, nem beavatkozással járó vizsgálat lefolytatására, mely 3 éves projekt keretében zajlik.

A téma: a 3-6 év közötti, közösségbe járó gyermekek immunerősítése Echinaceával. Több orvos kolléga csatlakozott a kutatáshoz, ez év őszén megint lehet csatlakozni, újabb kollégák jelentkezését is várjuk!
A klinikai homeopátia eredményességének tapasztalata alapján, a lelkesedésünk viszi ezt az ügyet előre, s mérföldkőnek számít ez a magyar tudományos orvosi világban is.  A mostanában gyakori homeopátia ellenes, nemtelen támadások ellen is egy komoly lépés, és bizonyíték, ezért fontos lenne, hogy végig tudjuk vinni ezt a projektet. Ugyanakkor sajnos jelenleg nincs egyetlen támogatónk sem, csak a lelkesedésünk, pozitív hitünk, hozzáállásunk.

Ezért kérjük Önöket, hogy aki egyetért ezekkel a feladatokkal, eszmékkel, az támogassa adója 1%-val alapítványunkat.Logo_bélyegkép

név: Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa (MKHOA)
adószám: 18281765-1-43

Köszönjük!