Szelíd orrspray náthás napokra

Ilyenkor a kórokozók megtelepszenek a nyálkahártyában, és az immunrendszer fertőzésre adott válaszreakciói váltják ki a jellegzetes helyi és általános tüneteket: orrfolyás, tüsszögés, orrdugulás, néha láz, köhögés vagy torokfájás kíséretében. A megelőzés fontos módja a helyes higiénia: gyakori kézmosás, arcmaszk viselése, de ne felejtkezzünk meg az immunrendszer erősítésének homeopátiás módszeréről sem (ENGYSTOL tabletta + ECHINACEA D4 vagy D6 golyócska), valamint a kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozásról sem (gyümölcsök, zöldségek nagyobb mennyiségű fogyasztása). A legújabb kutatások alapján a kulcsfontosságú C-vitamin mellett a D és B vitaminok szerepe is felértékelődik…

A nátha helyes kezelésének a golyócskák mellett elengedhetetlen kelléke az orrspray. Sokan nem is tudják, hogy létezik egy homeopátiás orrspray, az EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL melynek természetes hatóanyagai a különböző eredetű – vírusos, bakteriális és allergiás – heveny és idült orrnyálkahártya- és orrmelléküreg-gyulladások esetén hatékonyan csökkentik a gyulladást és az orrfolyást, orrdugulás esetén pedig segítik a nehezen ürülő váladék oldását, eltávolítását, megkönnyítve ezáltal a légzést. További előnye a hagyományos orrspray-vel szemben, hogy hosszú időn át szünet nélkül alkalmazható, mert vivőanyaga fiziológiás sóoldat, amely folyamatos használat mellett sem szárítja, károsítja az orrnyálkahártyát. Ideális szórófejes adagolású, hajtógázt nem tartalmaz. Széles körben alkalmazható: felnőtteknél, gyermekeknél, időskorban, terhesség és szoptatás időszakában egyaránt.

Felmerülő kérdéseikkel, kérem, hívják ingyenes homeopátiás orvosi tanácsadó szolgálatunkat hétköznapokon reggel 9-től délután 5 óráig a 06-70-376-0606 alapdíjas telefonszámon!

 

Üdvözlettel,

Dr. Vályi-Nagy Viktor.