Orvosi asztrológia homeopátiával – 2013. 10. 25.

Az asztrológiai tudományok ismerete a régi időkben alapfeltétele volt a gyógyításnak. Azon ismeretek, amelyeket elődeink sikerrel alkalmaztak betegeik kezelése során, ma is hasznos alapul szolgálhatnak munkánkban. Egy pontos, óra-perc adatra pontosított horoszkópból kiolvashatók azok a lelkiállapotok, érzetek, amelyek a homeopátiás munka alapját képezik.

Dr. Fejes Krisztina asztrológus-orvos, természetgyógyász, homeopátiás orvos asztrológiai tanfolyamot indít homeopata kollégák részére.

“Az elmúlt 15 évben 7-8 ezer horoszkópot állt módomban átnézni és elemezni. A homeopátia és az asztrológia összefüggéseit vizsgálva nagyon sok betegnek sikerült érdemi segítséget és terápiás javaslatot nyújtani a horoszkóp segítségével. Ezen ismereteimet szeretném kollégáimmal megosztani.” 

 

A tanfolyam 3 órás blokkok formájában kerül leadásra.

2013. 10. 18. Péntek 16-19 óráig: 1. blokk: Az asztrológia alapjai, története, csillagászati alapismeretek, az aszcendens, a négy elem. Jelentkezés ?

2013. 10. 25. Péntek 15-18 óráig: 2. blokk: A zodiákus, a jegyek analógiái és tulajdonságai a kostól a szűzig (jelentkezés a szöveg alatti gombra kattintva)

2013. 10. 31.  Csütörtök 15-18 óráig: 3. blokk: A zodiákus, a jegyek analógiái és tulajdonságai a mérlegtől a halakig. Jelentkezés ?

Részvételi díj: 7000 Ft/ alkalom

Előzetes regisztráció szükséges!